Dette er et Visa kredittkort fra Gjensidige Bank. Kortet kan brukes stort sett over hele verden, blant millioner av brukersteder. Med kortet for du mulighet til å kjøpe de ting du har drømt om en stund.
En kan ofte gå og dagdrømme om nye møbler, litt nye klær eller kanskje en langhelg i Paris. Dette kan bli mulig med et Visa kort fra Gjensidige. Da får du ekstra kapital som kan brukes til å oppfylle drømmer. Den maksimale kreditten på et Gjensidige Visa, er på kr. 100.000,-. Selvsagt skal regningen betales når den kommer, men med 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, da blir det litt enklere. En kan også velge å betale deler av fakturaen og dermed betale litt om gangen. Minstebetaling er kr. 250,- per måned. Ved en slik løsning begynner rentene å løpe på kontoen. Den effektive renten er på 19,56%.

Fordelene med kortet

Det følger med mange rabatter når en har et Gjensidige Visa. Det være seg rabatter på diverse nettbutikker, som gir deg opptil 20% i rabatt. Du kan gå inn på nettsiden til Gjensidige å se hvilke butikker det gjelder. Butikkene er innenfor de fleste kategorier, som klær til sport og fritid, ting til hjemmet eller hagen og gode matprodukter fra kvalitetsprodusenter. Det er kun et eneste krav for at du skal få rabatten, og det er at du bruker visa kortet ditt til betaling. Samme gjelder rabatter du kan oppnå på ulike hoteller og restauranter. Bruker du kredittkortet ditt, da får du rabatt. Enkelt og greit.

Forsikring som en del av Gjensidige Bank Visa

Du kan også bestille en betalingsforsikring sammen med kortet. Denne koster 1,05% av utestående saldo hver måned og kan dermed hjelpe deg om du skulle bli alvorlig syk, miste jobben eller i verste fall miste livet. Dessverre er det vel slik at uhell kan skje for alle. Og blir du plutselig arbeidsledig eller syk, da er det ikke betaling av kredittkortet en ønsker å bruke tid og krefter på. Skulle dette skje, så vil forsikringen hjelpe deg ved å betale 5% avdrag og renter på kortet. Skulle du bli sykemeldt eller uten jobb i mer enn 210 dager sammenhengende, så blir resten av saldoen på kortet ditt gjort opp og slettet

Det som en bør vite når du søker

En må ha fylt 18 år får å få godkjent søknaden. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Blir søknaden din godkjent, da vil kredittgrensen bli satt ut fra kredittvurderingen din, men det maksimale du kan få er kr.100.000,-. Kortet er gratis og det er ingen årsgebyr eller gebyr for bruk. Det eneste gebyr du må betale, er for uttak av kontanter og ved betaling av regninger. Da koster det minimum kr. 40,- eller 4% av beløpet. Du kan lese mer om kriterer på Kredittkortrangering.com