Kortet er et tilbud til medlemmene i LO. Du kan selvsagt også søke om kortet hvis du ikke er medlem, men da kreves det at du melder deg inn i LO først. Ofte bør en være forsiktig med bruk av kredittkort, men i flere tilfeller kan det også være lurt å bruke kredittkort. Spesielt når du skal på reise eller handle på nettet. Dette gir deg en større sikkerhet, siden du kan få pengene igjen om firmaet du handlet hos på nett, går konkurs eller varen din blir borte.

Når det gjelder reisen din, er det mye enklere å ha med seg kredittkort på tur. Du slipper å reise rundt med mange kontanter og du trenger ikke å tømme bankkontoen. Alt kan betales med kortet og du kan da enten betale tilbake etter 45 dager uten påslag av renter, eller dele betalingen i mindre deler. Og når reisen skal bestilles, unngår du at bilutleieselskapet eller hotellet, reserverer en del penger på bankkontoen din som sikkerhet. Oppgi kortnummeret til ditt LOfavør Mastercard og de får sin garanti uten du har blitt belastet.

Praktisk informasjon

LOfavør samarbeider med Entercard og det er derfor disse som utsteder kortet. Det koster ingenting å få kortet og du betaler heller ikke noe årsgebyr. Når du bruker kortet til å handle i butikker eller på nettet, da er det gratis. Uttak av kontanter i en minibank, koster kr. 35,- pr. uttak + 1% av uttaket. Om du velger å dele betalingen av fakturaen for siste måneds bruk, løper det på renter. Den effektive renten er på 21,49% pr. år. Du må minimum betale inn kr. 100,- hver måned eller 3% av det utestående beløp.

Fordeler med LOfavør

Du får tilgang til de samme fordelene som alle medlemmene i LOfavør. Dette er en lang rekke rabatter og bonuser. Du får blant annet rabatt hos Hertz ved leie av bil, du får 20% rabatt på alle Choice hotellene i Norge og rabatt på alle Scandic sine hoteller i Nord-Europa. I tillegg er det en rekke fordeler og rabatter tilknyttet hjemmet, som telefoni, strøm og internett.  Alle fordelene kan du se i en egen mobilapp. Se flere fordeler med kredittkort på Gebyrfrittkredittkort.com

Forsikring med kortet

Som en del av kortet får du med en forsikring på billetter. Med denne er du sikret om noe uforutsett skulle skje. Har du kjøpt billett til en konsert og blir forhindret i å dra, da trer forsikringen til. Den eneste betingelsen, er at du har betalt billettene med ditt Mastercard og at billettene har kostet minst 250,- pr. stk. Forsikringen dekker opp til fem billetter og det uansett hvor i verden arrangementet er.