Få beste lånerente nå ved å overføre alle dine gjeldsforpliktelser til en aktør.

Har du hørt om Opp Finans? Sjansen for det er stor, ettersom det er en tjeneste som tilbyr av den velkjente banken Gjensidige. Dessuten har Opp Finans i mange år nå vært en av landets største tilbydere av forbrukslån, og hevder seg samtidig i toppen innen refinansiering av lån. Skal du samle gamle smålån og dyr kredittkortgjeld under ett og samme tak, så er dette absolutt en tjeneste du bør se nærmere på. Noe vi skal gjøre her!

Betingelser for refinansieringen

Refinansiering gjennom Opp Finans gir deg en fleksibel nedbetaling av det som kanskje var dyr og vanskelig gjeld tidligere. Betingelsene som gjelder for et slikt lån vil variere avhengig av din egen økonomi, størrelse på refinansieringen og diverse andre faktorer, men i snitt ligger den effektive renten på rundt 15 prosent når du søker her. Nominell rente kan være så lav som 7,5%, og høyest på 19,9%. Det vil trolig uansett være lavere enn hva du har i dag dersom du har smålån eller kredittkort.

Refinansieringen strekker seg mellom 10 000 kroner til 500 000 kroner, med en maksimal nedbetalingstid på 15 år for de største lånene. Utover dette er det ingen skjulte gebyrer eller andre ting som man trenger å bekymre seg for.

Fordeler med å velge Opp Finans

Opp Finans er en velkjent aktør som tilbys av en av landets største banker og forsikringsselskaper, og følgelig er du i trygge hender dersom du velger å søke om refinansiering her. Fordelene innebærer blant annet en forutsigbar økonomi og en fast utgift, der renten trolig er lavere enn hva du har i dag. Samtidig er søknadsskjemaet veldig lettfattelig og Opp Finans har en god kalkulator som beregner hvor mye du blir nødt til å betale i måneden dersom du skal refinansiere din gamle gjeld gjennom selskapet.

Søke om refinansiering

Formular_ausfuellenSøknadsskjemaet til Opp Finans har døgnåpent på nettsidene til selskapet. Svartiden er noe lengre enn hos de mest moderne internettbankene, men innen et par dager har de fleste fått svar på søknaden sin. Før du i det hele tatt søker må du uansett sjekke at du oppfyller de søkekriteriene som Gjensidige/Opp Finans stiller til sine søkere. Det innebærer at du må være minst 21 år gammel, tjene minst 200 000 kroner årlig i bruttoinntekt, og at du ikke har betalingsanmerkninger på det tidspunktet du søker om lån. Husk BankID når du søker, så forenkler du prosessen betraktelig!